Din order

Din varukorg är tom

Neurodesign

Intryck, Upplevelser & Kreativ Kommunikation

Är du privatperson? Klicka på knappen nedan

Inredning & Dekor

Er design reflekterar er som varumärke och arbetsgivare. 

Ert varumärke och arbetsgivarprofil återspeglas i er design, både i era lokaler, på era evenemang och i er kommunikation.

Allt är sammankopplat.

Neurodesign

Neurodesign - det är det spännande sambandet mellan hjärnforskning och designelement.

Genom att använda neurodesign i såväl inredning som dekor kan du skapa kontorsmiljöer, gästupplevelser och evenemang som främjar psykologisk trygghet, minskar stress och ökar engagemang.

Design för välbefinnande

Allt i er design utlöser en känslomässig reaktion. Din design kan antingen öka eller motverka produktivitet, relationer, effektivitet och till och med lycka. Rumslig utformning, belysning, materialval, närvaro av växter och blommor, färgscheman och konstnärliga inslag är alla sätt att förbättra humör, öka fokus och minska ångest.

Matcha upplevelsen till det ni vill åstadkomma.

Upplev designen

Ta era miljöer till en helt ny nivå, där inredning inte bara är visuell, utan också en del av själva upplevelsen. Tillsammans skapar vi effektiva kontorsmiljöer, magiska gästupplevelser, kommunikation och minnesvärda evenemang där allt samverkar.

Med design och dekor kan vi utforma kraftfulla, holistiska lösningar som ger ditt företag en fördel i dagens konkurrensutsatta miljö.

Josephine Thornander - Holistisk syn

Genom min bakgrund inom management och affärsutveckling är jag unikt positionerade för att hjälpa er skapa miljöer genom neurodesign som främjar effektivitet, ledarskap och strategi.

Tjänster inom Design & Dekor:
Inredning
Kommunikation
Varumärke
Cirkulära möbelflöden