Din order

Din varukorg är tom

Lite 🤍

Från min coaching & mentorskap

"På bara några korta månader av att arbeta med Josephine har jag upplevt vad jag bara kan beskriva som exponentiell intern tillväxt. Josephines unika insikt, hennes uppmärksamhet på det inte så uppenbara, bidrar till hennes övergripande anda och kunskap som livscoach. Jag hade tur att våra vägar korsade."

- Corinne J.

"Josefins coachning har verkligen varit till hjälp för mig under en tid av stora förändringar i mitt liv. Hon har hjälpt mig att omdefiniera mina prioriteringar och att göra enorma steg mot en mer tillfredsställande karriär och ett liv."

- Beverley S.

"Mitt naturliga tillstånd är svår "analysis-paralysis", mätning av mitt värde utifrån prestationer och eftersträvande av perfektionism framför framsteg. Det kan vara svårt för mig att fatta beslut och vidta åtgärder. Enter Josephine! Hon har en speciell gåva i att tillhandahålla ett säkert utrymme där jag kände mig uppmuntrad och stöttad att ta med min "röra" till bordet. Hon erbjöd ett objektivt perspektiv där vi kunde zooma ut och identifiera de underliggande utmaningarna som hindrade mig från att vidta de åtgärder jag önskade. Hon var en ständig källa till motivation och empatiskt ledarskap när jag kände ett behov av att hoppa skepp. Hon var styrkan som hjälpte mig att hålla kursen - kursen jag visste var sann, äkta och nödvändig för min ultimata uppfyllelse. Idag, med Josephines hjälp, är jag på arenan och lever mitt mest uppfyllda kapitel hittills."

- Audrey H.

"Josephine har en sann skicklighet för att kombinera empati och ansvarstagande i sin coachningsstil. Hon lyssnade först för att låta mig berätta min historia utan förväntningar eller bedömning och hjälpte mig sedan att definiera rätt plan. Hon påminde mig hela tiden om mina uttalade avsikter när jag vacklade eller funderade på att gå emot mitt bättre omdöme. Jag kände att hon verkligen delade i min önskan att uppnå mina resultat, och såg det mer än ett problem som måste lösas, utan en process som kräver kontinuerlig övning."

- Linn A.

”Josephine och hennes program är en gamechanger. Jag stötte på hennes TikTok vid en tidpunkt då jag kände mig vilsen och omotiverad. Där jag hade känt att jag nått min topp i varje del av mitt liv. Under vår första upptäcktssession var jag fast. Jag visste att detta var precis vad jag behövde och jag var villig att gå all-in i sexmånaders programmet tillsammans. Jag låter mig vara sårbar och öppen för alla möjligheter. Med hennes coachning och de åtgärder jag har tagit, har jag kunnat upptäcka vem jag är i min kärna, mitt syfte och min Zone of Genius, vilket hjälpt otroligt i mitt företagande. Josephine har öppnat min värld för så många nya möjligheter och jag är så tacksam för hur dedikerad hon är som coach.”

- Emma L.

”Jag hade inte tagit ledigt på 2 år.. menefter 2 månader med Jospehine så åkte jag och min partner på vår första långweekend! Man inser inte själv ibland hur mycket automatiseringar och förbättringar som kan införas, jag var absolut helt uppe och fast i ekorrhjulet av dagliga arbetat och hade inte tagit tiden att zooma ut för att ens utvärdera innan... Det var som jag startade företaget och sen fick det bara fixas med temporära lönsingar under tiden när jag växte, lösningar som var kvar nu efter 2 år.. Jag känner en sådan enorm lättnad, som kaoset tystnat och jag kan faktiskt slappna av och stänga datorn när jag bestämmer det!”

- Elodie K.

”När du tror att du inte har några blockeringar kvar så kommer det upp en till, och en till och en till.. Josephine visade mig att jag hade underskattat hur mycket min egna personliga utveckling var kopplad till min affärsutveckling. Redan efter 3 månader hade jag sålt för mer än 100 000 kr varje månad! och landat ett sjusiffrigt kontrakt!! Det är helt otroligt att jag inte satsade på detta innan!”

- Anna P.

The Slow living CEO

Hej 🤍

Jag är en hustle dropout, senior konsult och talare med en MBA.

Jag har 11+ års erfarenhet som egenkonsult inom affärsutveckling och management, för allt från miljard företag till små start ups inom privat, offentlig och ideell sektor.

Jag är expert på utveckling.

Som Generator (HD) är jag en görare, byggare och problemlösare som kan upprätthålla ett stadigt momentum framåt. Jag ser helheten med en förmåga att gå in på detalj nivå.

Som en Generator svarar jag på mina kunders unika behov.

Ditt företag, dina förutsättningar och dina mål. Jag är här för att hjälpa dig nå dem genom mitt framtagna ramverk.