Din order

Din varukorg är tom

1:1 Mentorskap för dig som..

❈ är en Kreativ entreprenör & grundare

Du är en online eller service baserad entreprenör, med eller utan ett team.

❈ som vill arbeta med Holistiskt mentorskap för balans & tillväxt

Du vill arbeta med en mentor på ett Holistiskt sätt, där vi arbetar för att utvecklas professionellt och privat med fokus på mindset, alignment och strategi för att komma till nästa nivå på ett sätt som är i harmoni med ett balanserat nervsystem och tillväxt.


→ Avprogrammera envisa känslomässiga/mentala tak med påtagliga energiska verktyg.


→ Implementera alternativa sätt att öka prestandan.


→ Förstärk sina liv med syfte och mening.


→ Få stöd på hög nivå i affärsutveckling från en senior managementkonsult.

❈ Vill välja mellan 3, 6 eller 12 månader

Vilken tid behöver dina mål?

Holistisk vägledning & utveckling

Tillsammans utvecklar vi ditt företag i linje med dig - för lönsamhet, frihet & balans.

Detta är ett dynamiskt mentorskap specifikt för kreativa entreprenörer som du. Genom praktisk konsultation och vägledning för din affärsutveckling, positionering och strategi som direkt svarar på dina specifika behov, samtidigt som vi arbetar med din egna personliga utveckling mot långsiktig tillväxt och skalbarhet.

Vårt fokus i ditt individuella mentorskap kommer att bero på dina mål och din utgångspunkt. I vår planering kommer vi att titta på vilket stöd och utveckling du behöver inom de grundläggande delarna av din verksamhet och ditt mindset som:

 • Affärsstrategier på hög nivå.
 • Bygga optimerade och oemotståndliga erbjudanden.
 • Etiska säljkunskaper som konverterar.
 • Ett anpassat och effektivt marknadsföringssystem för att bygga ett IKONISKT varumärke.
 • Back-end systemisering och verktyg.
 • Utveckling av processer och företagsstrukturer.
 • Utveckla ditt mindset, för var du än är på din entreprenöriella resa måste du fortsätta att utveckla ditt mindset och arbeta igenom dina blockeringar.

I ett mentorskap med en holistisk inriktning för stöd och utveckling av de fundamentala delarna av ditt företag. Du väljer om du är redo för ett mentorskap på 3, 6 eller 12 månader.

Varje företag och entreprenör har sina egna styrkor, sina egna mål och sina egna förutsättningar. Jag är här för att hjälpa dig uppnå dina mål, men vad de målen är får du bestämma.

I detta mentorskap så är mina 11 års erfarenhet av management och affärsutveckling tillgängliga för dig och ditt företag - för att nå dina mål.

The Slow living CEO

Hej 🤍

Jag är en hustle dropout, senior konsult och talare med en MBA.

Jag har 11+ års erfarenhet som egenkonsult inom affärsutveckling och management, för allt från miljard företag till små start ups inom privat, offentlig och ideell sektor.

Jag är expert på utveckling.

Som Generator (HD) är jag en görare, byggare och problemlösare som kan upprätthålla ett stadigt momentum framåt. Jag ser helheten med en förmåga att gå in på detalj nivå.

Som en Generator svarar jag på mina kunders unika behov.

Ditt företag, dina förutsättningar och dina mål. Jag är här för att hjälpa dig nå dem genom mitt framtagna ramverk.

"Mitt naturliga tillstånd är svår "analysis-paralysis", mätning av mitt värde utifrån prestationer och eftersträvande av perfektionism framför framsteg. Det kan vara svårt för mig att fatta beslut och vidta åtgärder. Enter Josephine! Hon har en speciell gåva i att tillhandahålla ett säkert utrymme där jag kände mig uppmuntrad och stöttad att ta med min "röra" till bordet. Hon erbjöd ett objektivt perspektiv där vi kunde zooma ut och identifiera de underliggande utmaningarna som hindrade mig från att vidta de åtgärder jag önskade. Hon var en ständig källa till motivation och empatiskt ledarskap när jag kände ett behov av att hoppa skepp. Hon var styrkan som hjälpte mig att hålla kursen - kursen jag visste var sann, äkta och nödvändig för min ultimata uppfyllelse. Idag, med Josephines hjälp, är jag på arenan och lever mitt mest uppfyllda kapitel hittills."

- Audrey H.

"Josephine har en sann skicklighet för att kombinera empati och ansvarstagande i sin coachningsstil. Hon lyssnade först för att låta mig berätta min historia utan förväntningar eller bedömning och hjälpte mig sedan att definiera rätt plan. Hon påminde mig hela tiden om mina uttalade avsikter när jag vacklade eller funderade på att gå emot mitt bättre omdöme. Jag kände att hon verkligen delade i min önskan att uppnå mina resultat, och såg det mer än ett problem som måste lösas, utan en process som kräver kontinuerlig övning."

- Linn A.

”Josephine och hennes program är en gamechanger. Jag stötte på hennes TikTok vid en tidpunkt då jag kände mig vilsen och omotiverad. Där jag hade känt att jag nått min topp i varje del av mitt liv. Under vår första upptäcktssession var jag fast. Jag visste att detta var precis vad jag behövde och jag var villig att gå all-in i sexmånaders programmet tillsammans. Jag låter mig vara sårbar och öppen för alla möjligheter. Med hennes coachning och de åtgärder jag har tagit, har jag kunnat upptäcka vem jag är i min kärna, mitt syfte och min Zone of Genius, vilket hjälpt otroligt i mitt företagande. Josephine har öppnat min värld för så många nya möjligheter och jag är så tacksam för hur dedikerad hon är som coach.”

- Emma L.

”Jag hade inte tagit ledigt på 2 år.. menefter 2 månader med Jospehine så åkte jag och min partner på vår första långweekend! Man inser inte själv ibland hur mycket automatiseringar och förbättringar som kan införas, jag var absolut helt uppe och fast i ekorrhjulet av dagliga arbetat och hade inte tagit tiden att zooma ut för att ens utvärdera innan... Det var som jag startade företaget och sen fick det bara fixas med temporära lönsingar under tiden när jag växte, lösningar som var kvar nu efter 2 år.. Jag känner en sådan enorm lättnad, som kaoset tystnat och jag kan faktiskt slappna av och stänga datorn när jag bestämmer det!”

- Elodie K.

”När du tror att du inte har några blockeringar kvar så kommer det upp en till, och en till och en till.. Josephine visade mig att jag hade underskattat hur mycket min egna personliga utveckling var kopplad till min affärsutveckling. Redan efter 3 månader hade jag sålt för mer än 100 000 kr varje månad! och landat ett sjusiffrigt kontrakt!! Det är helt otroligt att jag inte satsade på detta innan!”

- Anna P.

Strukturen FÖR VÅRT SAMARBETE

Revision & strategi

» Vi börjar varje kvartal med en 90 minuter strategisamtal för att analysera dina nuvarande utmaningar, styrkor och mål. Utifrån detta samtal skapar vi en övergripande plan för din och ditt företags utveckling, en plan att implementera under de kommande månaderna tillsammans.

Coaching sessioner

» Vi möts i en coaching session varannan vecka så att du får det stöd du behöver under implementeringen och eventuell korrigering av vår utvecklingsplan. Mentorskapet har utformats med varannan vecka för att ge utrymme att interagera och implementera det vi diskutera och planerar i varje session. Sessioner à 45 minuter vardera, du får tillgång till alla anteckningar efter varje session.

Konsultstöd

» Du får tillgång till min personliga feedback och hjälp på din egna utveckling av projekt, strategier, marknadsföringsmaterial så som material, content, säljsidor m.m.

Chattsupport

» Från och med vår första strategi session så kan du inkludera tillgång till en privat telegram kanal så att du kan få chattsupport och coaching via röstmeddelanden, som är tillgänglig för dig varje måndag till torsdag.

Under vår resa får du även..

 • Kultivera självkänslan och självförtroendet du behöver för att verkligen tro på dig själv och din soulvision.
 • Ta ägandeskap över ditt liv och din verksamhet
 • Förvandla ditt liv till en lekplats för upptäckter, kreativitet och förundran
 • Sluta dämpa ditt ljus för att passa in och omfamna ALLT som du är
 • Se din inre dialog gå från "Är det här allt??" till "Jag kan inte fatta att det här är mitt liv!"

Ansökningsformulär

Du förbinder dig inte till någonting genom att fylla i ansökan, däremot vill jag att du är en seriös och motiverad sökande.

Investering för mentorskapet är:

3 månader: 35 333 kr

6 månader: 65 555 kr

12 månader: 115 500 kr

Priserna är exklusive moms.


Jag går igenom ansökningar löpande och kommer kontakta dig inom 1-2 dagar för ett upptäcktssamtal.

Mitt 1:1 mentorskap har begränsade antal platser kvar för 2024.
Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy