Din order

Din varukorg är tom

Workshops

Genom att lära er nya verktyg och arbeta igenom utmaningar i era team kan ni skapa en mer välmående och högre presterande arbetsplats.

Coaching

Boosta er organisation på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller. Boka 1:1 coaching eller gruppcoaching .

Organisation

Utveckla den normativa arbetsplatsen och gårdagens praxis. Jag hjälper er att introducera och förbättra arbete genom metoderna "Flow", "Mindfulness i business" och självledarskap.

Coaching & management

Mindful business

Ta hand om era anställda & få en välmående organisation

Med en infusion av expertis och passion kan vi tillsammans utveckla den normativa arbetsplatsen och gårdagens praxis. Genom mina konsulttjänster inom management och coaching hjälper jag er att skapa en vision för ert företag eller avdelning som är i linje med framtagna värderingar och mål.

Boosta er organisation på individ och teamnivå till harmonisk framgång med människor som håller.

Med den visionen ger jag er vägledning, stöd och håller er ansvariga för att sätta ramen för era mål och arbeta med er igenom dem, vilket gör det möjligt för er genom att utveckla individer, team och processer för att ta er organisation dit ni vill att det ska vara.

Stöd inom Management & Coaching

Affärs- och organisationsutveckling som är målstyrt, avsiktligt & hållbart.

“Less mindless hustle,

More mindful magic”

– Josephine Thornander