Din order

Din varukorg är tom

Josephine Thornander

Upplev designen

Tillsammans skapar vi ett unika miljöer för välmående.

Inom Stockholm & Uppsala området

Inredning & Wellness

Förena autentisk design med välbefinnande

Din heminredning kan antingen öka eller motverka produktivitet, intimitet, effektivitet, återhämtning och till och med lycka.

Allt i ditt hem utlöser en känslomässig reaktion. Rymligheten i ditt hem, rummets layout, belysningen, materialanvändningen, närvaron av växter och blommor, användningen av färg och användningen av konst är alla sätt att förbättra ditt humör, öka ditt fokus och minska ångest.

Neurodesign

Neurodesign är det spännande sambandet mellan hjärnforskning och designelement.

Genom att använda neurodesign i såväl inredning som dekor kan vi skapa miljöer och upplevelser som främjar psykologisk trygghet, minskar stress och ökar engagemang.

Boka inredningsrådgivning så kommer vi tillsammans att göra ditt hem till en bättre plats för avkoppling och njutning.

För välbefinnande börjar i hemmet.

Tjänster

Här finner du färdiga tjänster. Om du behöver extra funktioner, som till exempel 3D-rendering eller anpassade lösningar så skräddarsys lösningar efter dina behov.

Nu under sommaren har jag rabatt på flera olika paket, skicka ett mail så får ni ett skräddarsytt erbjudande!

Projekt

Självklart hjälper jag dig helst med hela ditt projekt!

Jag förenar autentisk design och välbefinnande för att hjälpa dig skapa och designa ditt hem för långsiktig trivsel. Varje uppdrag skräddarsys för att just du ska trivas i ditt hem, oavsett om det är ett nytt eller befintligt hem.

Tillsammans definiera vi din unika stil, färgsättning, val av möbler och detaljer till designförslag samt att anlita och projektledning av hantverkare.


Hör av dig med omfattning, specifika behov och budget. Så skräddarsyr vi projektet tillsammans.

Pris offereras utifrån ditt individuella behov och projekt.


Rådgivning

När du behöver hjälp med att hitta din unika stil och så får du förslag på hur du skapar den.

Rådgivnings paketet tar 1,5 timme och sker fördelaktigast hemma hos er. Bor ni inte i Stockholm eller Uppsala området så bokar vi såklart ett digitalt möte.

Under rådgivning går vi tillsammans igenom de utrymmen ni vill fokusera på, diskuterar stilistiska lösningar och färgförslag i generella drag.

Som förberedning inför konsultationen får du ett formulär med frågor. Du skickar tillbaka svaren tillsammans med bilder på de rum du vill fokusera på.

Ett rådgivningsmöte à 1,5 timme räcker till cirka 1-3 rum beroende på omfattning och detalj. För större projekt kan ni skicka ett mail för en skräddarsydd lösning.

Pris: 5 000 kr ink moms


Moodboard

Detta inkluderar 1,5 timme rådgivning följt av digital leverans av Moodboard och inköpsförslag.

Processen börjar med en konsultation i ert hem inom Stockholm eller Uppsala området, där vi under 1,5 timme går igenom val av möbler, textilier, belysning och accessoarer.

Du får ett digitalt förslag på olika möjligheter och idéer som passar just ert hem och era behov genom:

  • en gemensam moodboard
  • en skriftlig beskrivning av designkonceptet och inredningsförslaget i huvuddrag
  • ett generellt förslag på stilistisk lösning och färgsättning
  • ett förslag på belysning, textiler och accessoarer

Pris baseras på antal rum och omfattning.

Pris från: 8 000 kr ink. moms


Homestyling

Inför din försäljning

Ibland är det enkelt att missa de dolda möjligheterna i ditt hem.

Homestyling - Genom Homestyling kan du ge din bostad en riktig boost! Generellt sett höjs värdet på din bostad med 7-15%. Det innebär att om du säljer din bostad för 3 miljoner kronor, kan du öka dess värde med hela 210 000 - 450 000 kronor. Och ibland, mirakulöst nog, kan din bostads värde öka ännu mer – ibland så mycket som 30%.

Renovering - smarta vägval för att öka ditt hems värde. Vi vet att balansera kostnader och resultat är nyckeln. Enkelt sagt, en ny färg på väggarna kan göra underverk. Hur mycket du bör investera varierar, beroende på ditt hem och områdets unika egenskaper. Generellt sett, mindre ingrepp under 20 000 kronor ger ofta en bra avkastning. I exklusiva områden, kan det vara värt att göra mer. Vi hjälper dig att göra rätt val.

Homestylingpaket

Välj mellan olika nivåer av Homestyling och rådgivning inför försäljningar. Skicka ett mail med info kring kvadratmeteryta, antal rum, tidslinje och behov för en offert.


Pris från: 8 795 kr inklusive moms

Kontakta oss

Vårt mål är att hjälpa dig skapa ett hem som inte bara reflekterar din stil, utan också stödjer din personliga tillväxt och välbefinnande.

För välbefinnande börjar i hemmet.

Kontakta oss i formuläret nedan redan idag för att inleda din resa mot ett inspirerande hem som främjar personlig utveckling.

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy