Din order

Din varukorg är tom

11+ års erfarenhet

som konsult inom affärsutveckling och management.

1000+ uppdrag

Inom coaching, rådgivning, projekt och interim management.

MBA

Master of Business administration från Storbritannien.

Utbildning

Påbyggnadsutbildningar inom modaliteter som coaching, mindset och företagsekonomi.

Hej!

från Josephine Thornander

Mitt namn är Josephine, jag är en spirituell management konsult som har arbetat med att affärsutveckling och management i allt från små start ups - till miljardföretag sedan 2013.

Less mindless hustle

Jag har varit personen som byggt upp sin karriär och sin verksamhet inom gårdagens normativa kariärrstege, kringgått mina känslor, känt att jag behövde vara perfekt och "på" hela tiden för att bli framgångsrik.

Jag har varit rädd för att mitt företag inte skulle stödja förändringar i livsstil (som att få barn, flytta hus eller hantera sorg/sjukdom) eftersom jag var för PÅ utan system. Och - det kändes inte bra.

Så jag byggde om.

More mindful magic

Nu arbetar jag med medveten utveckling för företag, varumärken och entreprenörer.

Ni sätter målen och tillsammans arbetar vi för hållbar utveckling.

Jag hjälper er genom:

Rådgivning, Management, Coaching & Föreläsning

Min egen omprioritering.

Vi gick alla inom det,  olika former av isolering och reflektion under pandemin – en ofrivillig paus.

Det var det perfekta tillfället att utforska på djupet och ta reda på vilka vi är bortom våra vanliga rutiner. Det var då jag bestämde mig för en omprioritering, för livets verkliga skatter finns inte i att blint klättra på gårdagens normativa karriärstege.

Företagande i linje med dig.

Mitt i allt detta så fick jag genomgå en kamp med min egna hälsa, även det bidrog till min egna insikt att det finns verkligen ingen bättre tid än nu.

Jag spenderade tid med att reflektera över vad som tände min passion, och det var fortfarande arbete som konsult - men på ett nytt sätt.

Jag bestämde mig för att satsa på att dela med mig av min passion och all den kunskap jag samlat på mig under de senaste 11+ åren som entreprenör, med fokus på tillväxt och expansion genom strategi, mindset och energi.

För att hjälpa dig att nå dina mål.

Ett stort varm tack till dig Josephine för ett enastående arbete med pilotprojektet! Du har arbetat med ett fantastiskt driv, effektivitet, självständighet och klokt. Med stor respekt för vår verksamhet och med en hög ambition och professionalitet!

– Beata Alving, Avdelningschef, Sigtuna kommun

"Grymma företag som vårt behöver människor med rätt driv, rätt passion och rätt kunskap. Josephine har allt det och lite till."

– Nicole Emson, VD, Stikkinikki

"Ta chansen och anlita Josephine innan någon annan gör det! Superkunnig, drivande och kommer snabbt in i arbetet! Dessutom är hon trevlig också !"

– Anna Pedersen, Enhetschef, Norrtälje kommun

Slow Living CEO

Nu bor jag på landet utanför Stockholm, och omfamnar livet med minfulness.

Nu lever jag som jag lär, med mindfulness på landet vid en sjö utanför Stockholm.

Dagar fyllda av att hjälpa entreprenörer och varumärken att nå sin fulla potential samtidigt som jag har friheten och närheten till naturen.

Vi lever i en värld som är uppkopplad och automatiserad, där människor, empati och inkänning länge har prioriterats bort.

Jag är här för att stötta er i medveten utveckling, genom att erbjuda tjänster som tar en holistisk syn på ditt arbete och ditt privatliv.

Du sätter målen och jag hjälper dig nå dem.

Snapshots från livet på landet

Let's connect