Din order

Din varukorg är tom

Feng shui, Neurodesign och mer - Inredning för wellness

Feng shui, Neurodesign och mer - Inredning för wellness

 

Förena autentisk design med välbefinnande

Vi vet att din heminredning kan antingen öka eller motverka produktivitet, intimitet, effektivitet, återhämtning och till och med lycka. Allt i ditt hem utlöser en känslomässig reaktion. Rymligheten i ditt hem, rummets layout, belysningen, materialanvändningen, närvaron av växter och blommor, användningen av färg och användningen av konst är alla sätt att förbättra ditt humör, öka ditt fokus och minska ångest.

 

Hemrum inredning homestyling
Med djup förståelse för hur våra miljöer påverkar vårt mentala tillstånd, därmed även vår energi och återhämtning så skapades Hemrum.

Många praktiker inom inredning syftar just på att främja välbefinnande genom din inredning, beroende på vilken "skola" man använder sig av så finns det olika sätt. Genom Hemrum arbetar jag med det som kallas för Neurodesign

För precis så som vi har valt att arbeta är det Neurodesign handlar om, det vill säga det är inte bara om estetik; inredning påverkar vår hälsa och känslor. Våra miljöer påverkar vårt humör, minskar stress och förbättrar sömnen. Genom neurodesign kan vi skapa miljöer som stödjer hälsa och prestation.

 

Hemrum hjälper er med inredning
Vi hjälper dig att utforska Ditt Inre Äventyr Genom Inredning

Öppna ditt sinne för neurodesign och utforska ditt inre äventyr. Låt din omgivning leda dig mot bättre hälsa och prestation.

Sätt kursen mot en bättre hälsa genom att förstå neurodesign, kopplingen mellan vetenskap och inredning. Din hjärnas äventyr väntar!

 

 

Boka oss för inredningsrådgivning så kommer vi tillsammans med dig göra ditt hem till en bättre plats för avkoppling och njutning.

För välbefinnande börjar i hemmet.

 

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentarer modereras innan publicering.