Din order

Din varukorg är tom

Hemrum & Konsulttjänster blir ett - i nya Aidler

Hemrum & Konsulttjänster blir ett - i nya Aidler

 

 

Design och utveckling har alltid varit min passion.  Att skapa, omforma och gestalta, att hitta skönheten i detaljerna i projekt, design och livet - det har alltid varit min drivkraft.

 

Efter 10 år som egenkonsult inom affärsutveckling och management så följde jag min passion för design och inredning då jag i april startade Hemrum.

I början var Hemrum inriktad på inredning, med inredningstjänster och en webbshop. Målet var att hjälpa människor att omvandla sina hem och arbetsplatser till fantastiska utrymmen.

Jag visste att det skulle ta tid att bygga, och jag planerade att parallellt fortsätta som konsult inom mitt specialområde.

Men jag insåg hur splittrad jag blev av att driva två separata projekt med olika tjänster. Där jag som konsult kändes som en helt annan person än vad jag var i Hemrum.

Jag kände även att jag inte hann med Hemrum så som jag ville och inte bara det - jag fick vad som kändes som massiva stoppklossar av universum:

Inom de 3 första månaderna blev Hemrums och mmitt personliga sociala medie konto hackade, vilket ledde till att jag blev utelåst från alla konton i flera veckor och kontona blev dessutom flaggade av Meta, de gick inte att länka till eller hitta via google. Det är bara några av alla de hinder som presenterades!

Och - när man väl är mitt i analyserna och ordrarna för fysiska produkter så känner man mängden fysiska varor man måste sälja för att ens kunna gå över till att arbeta med det 100% än när det bara var prognoser😱 för mig kändes detta helt fel. Jag insåg att jag vill inte leva på att förmedla konsumtionssamhället på det sättet utan satsa på att förmedla medvetna produkter parallellt till tjänsteutbud.

En kosmisk ”Do Over”

Så sedan i somras har jag fokuserat på mitt arbete som konsult - och jag var på väg att bara stänga Hemrum, men något höll mig tillbaka.

Det blev tydligt för mig att separera min passion för design och mina konsultprojekt inom utveckling var inte vad jag ville göra. Jag ville inte heller behöva ta på mig ”konsultpersonligheten” varje dag, som en kostym inför en maskerad…

Det var då idén om en förändring föddes!

Så nu har jag slagit ihop båda koncepten till en helt ny version - Hemrum och mina konsulttjänster, Aidler, att samlas! Nu med en röd tråd av Mindful living, med medveten utveckling - för dig och ditt företag.

 

Mindful Living

Jag kombinerar jag mina intressen i tjänster för utveckling med medvetna metoder, genom Flow, Coaching, Neurodesign och Mindful Business.

 

 

Aidler tillåter mig att fortsätta att skapa medveten utveckling - för företag och individer med magiska upplevelser och episka historier.

Tack för att ni är en del av min resa och min passion för utveckling. Låt oss fortsätta att skapa magi tillsammans!

 


Fun fact - Roligt nog öppnade Hemrum precis efter Saturnus gick in i fiskarna, jag pausade Hemrum när den gick retrograd och nu när Saturnus äntligen går direkt så presenteras och lanseras den nya inriktningen under Aidler - som även det smyglanserades passande nog i fullmånen i oxen i mitt nionde hus för entreprenörskap.

Vi får se vad universum tycker om den nya inriktningen!

 

Missa inteStor utförsäljning på webbshopen kommer då den från och med nu kommer att ha inriktning på wellness.

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentarer modereras innan publicering.