English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

6 månader med Holistiskt Mentorskap för hållbar utveckling

Du är en entreprenör och kreativ visionär redo att lyfta din affärsresa - för balans, frihet och inkomst.

Du vet att du är här för att påverka, du vill utveckla ett företag som resonerar på djupt in i din själ. Du är redo att skapa balans mellan livet och din expansiva verksamhet.

Du vill bygga ett extraordinärt företag - och ha ett episkt liv med frihet av TID. Och du vet att du förtjänar att få bra betalt för dina tjänster. Du har visionen, du är fullt kapabel att sätta strategin men...

Du behöver stöd, du behöver objektiv utvärdering & råa samtal för att bearbeta dina blockeringar, bolla strategier & levla up.

Då är mina program för dig.

Genom unik personlig rådgivning, skräddarsydd efter din specifika entreprenörsresa är detta program är designat för att expandera ditt mindset, justera din företagsstruktur samtidigt som vi implementerar system och strategier för långsiktig tillväxt.

Detta är ett mentorskap för strategiska insikter, med laserfokuserad mikroanalys av viktiga affärsaspekter samt insikter om dina egna begränsningar i ditt mindset som blockerar din expansion.

En personlig resa för att frigöra potentialen inom dig och ditt företag.

Det är dags att gå in i nästa fas av din utveckling med stöd på hög nivå så att du kan levla up och expandera.

Om 6 månader vill du...

HA Uppnått SANN BALANS

Du är en ambitiös entreprenör som vill maximera din framgång utan att offra ditt välbefinnande, du vill ha friheten av TID och du vet att det är dags att ta kontroll:

⇢ Uppnå större effektivitet och produktivitet utan att bränna ut.

⇢ Omfamna en känsla av lugn och tillfredsställelse i både arbete och liv.

⇢ Njut av skuldfri ledighet, trygg i vetskapen om att ditt företag blomstrar när du tar hand om dig själv.

Tänt DIN PASSION

Även om du redan är framgångsrik, kan du finna att du är sugen på en djupare känsla av syfte och tillfredsställelse. Det är dags att återansluta med din passion:


⇢ Återupptäck din passion för ditt arbete och omfamna måndagar med entusiasm.

⇢ Anpassa ditt företag för att sömlöst gå i linje med dina föränderliga ambitioner och värderingar.

⇢ Omfamna nya möjligheter som entreprenör som tänder din kreativitet och drivkraft. Återanslut med din GLOW.

Brutit dig loss från dina BEGRÄNSNINGAR

Älskar du ditt företag men känner du dig stillastående? Det är dags att bryta dig loss från barriärer och låsa upp din sanna potential:


⇢ Förvandla stagnerade perioder till perioder av tillväxt och innovation.

⇢ Upptäck nya strategier för att vitalisera dina produkter och tjänster.

⇢ Få kontinuerligt stöd för inspiration som lyfter dig och låser upp din kraft.

The Slow living CEO

Hej 🤍

Jag är här för att hjälpa dig att utveckla ett företag som känns rätt, ger dig frihet, balans och inkomsten som du vill ha.

För jag har själv varit personen som byggt upp sin karriär och sin verksamhet inom gårdagens normativa kariärrstege, kringgått mina känslor, känt att jag behövde vara perfekt och "på" hela tiden för att bli framgångsrik.

Jag har varit rädd för att mitt företag inte skulle stödja förändringar i livsstil (som att få barn, flytta hus eller hantera sorg/sjukdom) eftersom jag var för PÅ utan system. Och - det kändes inte bra.

Så jag byggde om.

Jag omfamnade autentiskt företagande och balans.

Min process för din utveckling

⇾ REVISION

⇾ ALIGNMENT

⇾ STRATEGI

⇾ ELevate

⇾ EXPANDERA

KÄNNER DU IGEN DIG?

Mitt mentorskap är för entreprenören som vill bygga ett medvetet företag och:

❈ Hållbar tillväxt: Trots att du är en engagerad soloprenör kan månader vara upp och ner, vilket skapar mycket instabilitet. Du vill lära dig hur du skapar hållbar tillväxt genom att stapla omsättning. För här kan vi vara ärliga - vi vill tjäna pengar.

❈ Hustle-eran: Du vill bygga ett hållbart företag som tjänar pengar och ger dig tillbaka din frihet och energi.

❈ Sälja som dig själv: Du är färdig med din "hustle & bro"-marknadsföring. Du vill skapa erbjudanden som passar dig - i hur du säljer och genomför din leverans. Erbjudanden som känns som DU.

❈ Mindset: för att bli mindre orolig och mer känslomässigt stabil när du växer - parallellt till din verksamhet.

❈ Programleverans och klientretention: Du vet att du har bra innehåll i dina program, men du vill höja deras leverans. Du vill att de ska vara fantastiska, som gör dina kunder redo för framgång redan från början. Du vill ha kunder som inte bara stannar i 6 månader, utan som är i det i 1-2 år (inte för att de måste, utan för att värdet är så otrolig på nästa nivå).

❈ Stöd: Du vill ha stöd av någon som vet, som kan ge dig år av expertis för att hjälpa dig att bygga ditt dröm företag.

❈ Ärlig och rå kommunikation: Du håller ihop allt för dina kunder, din community och de människor som står dig närmast i ditt liv - men du önskar också säkerheten med att ha en plats att prata fritt.

❈ Att berätta som det är.

❈ Att inte veta svaret.

❈ Att ha RIKTIGA, råa samtal om resan.

Då är Elevated Expansion för dig.

Holistisk vägledning & utveckling

Det är en personlig resa för att frigöra potentialen inom dig och ditt företag

Jag har utformat Elevated Expansionsom ett dynamiskt mentorskap specifikt för kreativa entreprenörer som du. Genom praktisk konsultation och vägledning för din affärsutveckling, positionering och strategi som direkt svarar på dina specifika behov, samtidigt som vi arbetar med din egna personliga utveckling mot långsiktig tillväxt och skalbarhet.

Tillsammans utvecklar vi ditt företag i linje med dig - för lönsamhet, frihet & balans.

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG UNDER VÅR TID TILLSAMMANS:

Genom fokuserad support hanterar vi dina specifika utmaningar och möjligheter. Grundpelarna inom Elevated Expansion består av:

❈ Strategisk planering: Utveckla en skräddarsydd tillväxtstrategi anpassad till hållbar affärspraxis och långsiktiga framgångsprinciper inom operations och marknadsföring.

❈ Verksamhetsplanering: Vi kommer att granska och utvärdera eventuella justeringar som dina affärsstrukturer behöver för effektivitet samtidigt som vi stämmer av med den kvalitetskontroll du behöver. Detta innebär också att titta på att implementera system och outsourcing av funktioner eller delegera till en team medlem genom att: "Do, Delegate or Delete".

❈ Mindset: Övervinn dina blockeringar och kultivera ett entreprenöriellt mindset för att navigera i utmaningar och omfamna möjligheter med självförtroende.

❈ Varumärkesidentitet:  Tillsammans skapar vi eller justerar ditt varumärke och visuella identitet, så det är i linje med dig och dina värderingar. Ett varumärke som resonerar med din publik och särskiljer dig på marknaden.

❈ Produkt- och tjänsteerbjudanden: Skapa optimerade och oemotståndliga erbjudanden med anpassad och autentisk försäljning genom etiska säljkunskaper som konverterar.

❈ Riktade tillväxtinitiativ: Implementera strategiska tillväxtinitiativ skräddarsydda för din nisch, utnyttja online- och offlinekanaler för att attrahera och bibehålla kunder på ett hållbart sätt.

❈ Ledarskap: Förbättra din egen ledarskapsförmåga vare sig du är soloprenör som behöver hjälp inom själv-ledarskap eller byråägare för att leda och inspirera ditt team, främja en innovationskultur och driva affärsframgång med autenticitet och syfte.

Holistisk stöd och utveckling av de fundamentala delarna av ditt företag.

Som du ser är detta ett mentorskap med en holistisk inriktning för stöd och utveckling av de fundamentala delarna av ditt företag.

I Elevated Expansion så mina 11 års erfarenhet av management och affärsutveckling tillgängliga för dig och ditt företag.

För både du och jag vet att medvetet företagande är här för att stanna 🤍

Är du osäker på om det är rätt för dig?

DET HÄR ÄR FÖR DEN ERFARNA ENTREPRENÖREN SOM:

✦ Du känner dig redo att nå en ny nivå som entreprenör, fokusera och växa ditt företag.

✦ Du vill öka dina intäkter exponentiellt men du är inte riktigt säker på HUR.

✦ Du vill sälja premiumerbjudanden inom "high ticket".

✦ Du vill attrahera RÄTT, och högt betalande, idealiska kunder till dina erbjudanden och tjänster.

✦ Du vill att en mentor som. du kan be om råd kring strategi och mindset.

✦ Du servar redan kunder och hjälper dem att få fantastiska resultat.

✦ Vill automatisera fler av sina system eller utöka sitt team.

✦ Är trött på att hoppa runt från coach till coach och istället vill ha konsekvent, kvalitet, 1:1-support.

✦ Vill övergå från säljsamtal.

✦ På vägen till ett flerfaldigt sjusiffrigt företag.

✦ Redan bygger en het AF-publik som är besatt av dina erbjudanden.

Strukturen FÖR VÅRT SAMARBETE

Revision & strategi

» Vi börjar mentorskapet med en 90 minuter strategisamtal för att analysera dina nuvarande utmaningar, styrkor och mål. Utifrån detta samtal skapar vi ett dokument för en övergripande plan för din och ditt företags utveckling, en plan att implementera under de kommande månaderna tillsammans.

Coaching sessioner

» Vi möts i en coaching session varannan vecka så att du får det stöd du behöver under implementeringen och eventuell korrigering av vår utvecklingplan. Antal sessioner beror på om du ansöker för 6 eller 12 månaders mentorskap, vilket innebär totalt 12 respektive 24 sessioner à 45 minuter vardera, du får tillgång till alla anteckningar efter varje session.

Konsultstöd

» Du får tillgång personlig feedback på din egna utveckling av strategier, marknadsföringsmaterial så som material, content, säljsidor m.m.

Chattsupport

» Från och med vår första strategi session så får du tillgång till en privat telegram kanal så att du kan få chattsupport och coaching, som är tillänglig för dig varje måndag till torsdag.

Under vår resa får du även..

  • Kultivera självkänslan och självförtroendet du behöver för att verkligen tro på dig själv och din soulvision.
  • Ta ägandeskap över ditt liv och din verksamhet
  • Förvandla ditt liv till en lekplats för upptäckter, kreativitet och förundran
  • Sluta dämpa ditt ljus för att passa in och omfamna ALLT som du är
  • Se din inre dialog gå från "Är det här allt??" till "Jag kan inte fatta att det här är mitt liv!"

DU ÄR HELT FANTASTISK!

MÖJLIGHETERNA ÄR OÄNDLIGA

Du är så bra på att hjälpa dina kunder, du har byggt ett företag som bokstavligen tecknar konsekventa kunder.

Titta hur långt du redan har kommit.

Men tänk hur långt vi kan gå...

Ansökningsformulär

Du kan du läsa tidigare testamonials här längre ned på denna sidan.

Ansökningar behandlas löpande och programmet startas kontinuerligt. Efter din ansökan kommer du bli kontaktad inom 48 timmarna.

Ansök gärna även om du inte är 1000% säker på att detta är vad du behöver och vi kan chatta igenom det tillsammans utan press, är Elevated expansion inte rätt för dig just nu kan jag rekommendera ett annat sätt som jag kan stötta dig också (eller mitt bästa råd till dig!

Jag arbetar endast med ett fåtal kunder åt gången i mitt mentor program så är platserna väldigt begränsade. Mitt privata 1:1 mentorskap är en hög 5 siffrig investering, ansök endast om du är redo att investera.

Jag kan inte vänta med att höra från dig 🫶✨

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy

"Mitt naturliga tillstånd är svår "analysis-paralysis", mätning av mitt värde utifrån prestationer och eftersträvande av perfektionism framför framsteg. Det kan vara svårt för mig att fatta beslut och vidta åtgärder. Enter Josephine! Hon har en speciell gåva i att tillhandahålla ett säkert utrymme där jag kände mig uppmuntrad och stöttad att ta med min "röra" till bordet. Hon erbjöd ett objektivt perspektiv där vi kunde zooma ut och identifiera de underliggande utmaningarna som hindrade mig från att vidta de åtgärder jag önskade. Hon var en ständig källa till motivation och empatiskt ledarskap när jag kände ett behov av att hoppa skepp. Hon var styrkan som hjälpte mig att hålla kursen - kursen jag visste var sann, äkta och nödvändig för min ultimata uppfyllelse. Idag, med Josephines hjälp, är jag på arenan och lever mitt mest uppfyllda kapitel hittills."

- Audrey H.

"Josephine har en sann skicklighet för att kombinera empati och ansvarstagande i sin coachningsstil. Hon lyssnade först för att låta mig berätta min historia utan förväntningar eller bedömning och hjälpte mig sedan att definiera rätt plan. Hon påminde mig hela tiden om mina uttalade avsikter när jag vacklade eller funderade på att gå emot mitt bättre omdöme. Jag kände att hon verkligen delade i min önskan att uppnå mina resultat, och såg det mer än ett problem som måste lösas, utan en process som kräver kontinuerlig övning."

- Linn A.

”Josephine och hennes program är en gamechanger. Jag stötte på hennes TikTok vid en tidpunkt då jag kände mig vilsen och omotiverad. Där jag hade känt att jag nått min topp i varje del av mitt liv. Under vår första upptäcktssession var jag fast. Jag visste att detta var precis vad jag behövde och jag var villig att gå all-in i sexmånaders programmet tillsammans. Jag låter mig vara sårbar och öppen för alla möjligheter. Med hennes coachning och de åtgärder jag har tagit, har jag kunnat upptäcka vem jag är i min kärna, mitt syfte och min Zone of Genius, vilket hjälpt otroligt i mitt företagande. Josephine har öppnat min värld för så många nya möjligheter och jag är så tacksam för hur dedikerad hon är som coach.”

- Emma L.