Din order

Din varukorg är tom

Workshops & Förelsäningar

Mindful Living, Mindful business

Utveckling genom medvetna metoder

Workshops och föreläsningar - på konferenser, frukostmöten, kickoff och liknande.

Välj bland skräddarsytt eller färdigt paket

Jag rekommenderar att boka workshop som genomförs i direkt samband med en föreläsning för att först gå igenom ämnet och verktygen.

Med ett engagemang som är lika delar stärkande och underhållande delar jag med mig av min kunskap inom medveten utveckling.

Läs mer om mina föreläsningar ovan eller kontakta mig direkt.

hållbar utveckling

Workshops & Föreläsningar

Föreläsningarnas längd är generellt 60 min och Workshopen 90 min. Exakta villkor och pris presenteras vid offert.

Medvetet företagande

Med fördjupad erfarenhet inom företagsutveckling och marketing ger jag er praktiska verktyg för framgång inom en mer medveten värld ur medarbetare, konsument och ledarperspektiv.

Ledarskap

Själv- och Team Ledarskap genom att odla en stödjande miljö med rum för utveckling och empati, där företagets värderingar om inkludering, kvalitet och respekt inkorporeras.

Flow

Bra "Flow", affärsflöde, beskriver ett organisationssystem som kan ge ett konsekvent, stadigt värdeflöde till sina kunder. Dåligt flöde är vad som händer när alla är upptagna, men det verkar omöjligt att få något gjort. Hur ser det hos er och har i de rätta verktygen?

Mindfulness i business

Mindfulness kan hjälpa er att skära igenom bruset och fokusera på den mest relevanta uppgiften. Förutom att höja humöret kommer detta också att leda till förbättrad arbetsprestation genom ihållande uppmärksamhet och koncentration. Vi kan introducera allt från mikrometoder till större initiativ.