English version is under translation

Din order

Din varukorg är tom

Guided Growth

Mindset & Strategi

Ett 3-månaders 1:1 coaching- och konsultprogram som är skräddarsytt för entreprenörer som vill ha hjälp med sin strategiska planering och sitt mindset för att kunna bygga ett företag i linje med sig själva och stabil sjusiffrigomsättning.

3 månader av Guided Growth

För Strategi & Mindset som matchar dina mål

I Guided Growth släpper vi den traditionella kursstrukturen för ett agilt och personligt förhållningssätt. Skräddarsydd support, konsultation i realtid och vägledning utformad specifikt för dina unika affärsbehov väntar.

Det är programmet är skapat för att hjälpa att utveckla ett företag som känns rätt, ger dig frihet och balans som du vill ha.

Nu, efter 11 år som konsult inom management och affärsutveckling hjälper jag kreativa och medvetna entreprenörer över hela världen. Jag hjälper er som är coacher, konsulter och andra tjänstebaserade företag genom ett holistiskt tillvägagångssätt för att anpassa och expandera din verksamhet enligt dina mål.

Genom unik personlig rådgivning, skräddarsydd efter din specifika entreprenörsresa är detta program är designat för att expandera ditt mindset, justera din företagsstruktur samtidigt som vi implementerar system och strategier för långsiktig tillväxt.

Känner du igen dig?

  • Hållbar tillväxt: Trots att du är en engagerad soloprenör kan månader vara upp och ner, vilket skapar mycket instabilitet. Du vill lära dig hur du skapar hållbar tillväxt genom att stapla omsättning.

  • Hustle-eran: Du vill bygga ett hållbart företag som tjänar pengar och ger dig tillbaka din frihet och energi.
  • Sälja som dig själv: Du är färdig med din "hustle & bro"-marknadsföring. Du vill skapa erbjudanden som passar dig - i hur du säljer och genomför din leverans. Erbjudanden som känns som DU.
  • Mindset: för att bli mindre orolig och mer känslomässigt stabil när du växer - parallellt till din verksamhet.

Då är Guided Growth för dig.

Påbörja resan mot ett företag som är expansivt, lönsamt och i linje med dig.

Vad du kan förvänta dig under vår tid tillsammans:

Genom fokuserad support hanterar vi dina specifika utmaningar och möjligheter. Grundpelarna inom Gudied Growth består av:

❈ Strategisk planering: Utveckla en skräddarsydd tillväxtstrategi anpassad till hållbar affärspraxis och långsiktiga framgångsprinciper inom operations och marknadsföring

❈ Mindset: Övervinn dina blockeringar och kultivera ett entreprenöriellt mindset för att navigera i utmaningar och omfamna möjligheter med självförtroende.

Upplägg för vårt samarbete

90 dagar av tillväxt för dig och ditt företag

» Vi börjar programmet med en timme strategisamtal för att analysera dina nuvarande utmaningar, styrkor och mål. Utifrån detta samtal skapar vi en övergripande plan för din och ditt företags utveckling, att implementera under de kommande tre månaderna tillsammans.

» 6 x 1:1 coachningssamtal - Vi möts i en coahcingsession varannan vecka så att du får det stöd för att arbeta på ditt mindset och de blockeringar osm kommer upp under implementeringen av vår utvecklingplan. Sessionerna är 45 minuter vardera.

» Från och med vår första strategi session så får du tillgång till en privat telegram kanal så att du kan få chattsupport och coaching, tillänglig varje måndag till torsdag.

» Tillgång till personlig feedback på din utveckling av strategier, marknadsföringsmaterial så som material, content, säljsidor m.m.

Du får även:
  • Kultivera självkänslan och självförtroendet du behöver för att verkligen tro på dig själv och din soulvision.
  • Ta ägandeskap över ditt liv och din verksamhet med strategisk planering och självförtroende.
  • Sluta dämpa ditt ljus för att passa in och omfamna ALLT som du är.

Du är helt fantastisk!

Möjligheterna är oändliga


Du är så bra på att hjälpa dina kunder, du har byggt ett företag som bokstavligen tecknar konsekventa kunder.

Titta hur långt du redan har kommit.

Men tänk hur långt vi kan gå...

Ansökningsformulär

Ansökningar behandlas löpande och programmet startas kontinuerligt. Efter din ansökan kommer du bli kontaktad inom de närmaste 48 timmarna.

Ansök gärna även om du inte är 1000% säker på att detta är vad du behöver och vi kan chatta igenom det tillsammans med trycket av. Om det inte är rätt passform kan jag rekommendera ett annat sätt som jag kan stötta dig också (eller mitt bästa råd till dig!)

Jag arbetar endast med ett fåtal kunder åt gången i mina 1:1 program så platserna är väldigt begränsade. Detta 1:1 program är en multi femsiffrig investering, ansök endast om du är redo att investera.

Jag kan inte vänta med att höra från dig 🫶✨

Denna sidan är skyddad med reCAPTCHA och Google Privacy Policy